Hus

Populära krukväxttrender 2021

Grön trend 2021: Vilken typ av krukväxter får du? Insidan av huset är grönt, och du kan se fler och fler krukväxter i vardagsrummet. Krukväxter har varit heta ett tag och händer nu, och krukväxter har blivit en integrerad del av många hem inför nyår. Om du har gröna och blommande växter i ditt hem kommer du inte bara att tillföra mer glädje till ditt hem, utan också mer positivitet till ditt hem. Många växter har en positiv effekt på kropp och själ, vilket också ger ett bättre klimat. Vi har varit hemma länge, så det finns inget bättre än att ta in växter i huset. Vill du ta hem växter för att hänga med i de senaste trenderna inom krukväxter? Fortsätt sedan till en av dessa trender.
Krukväxter drömmer om heminspiration
växande
Vackra gröna krukväxter kan ta inredningen till nästa nivå. Speciellt om du väljer ett stort exemplar. Visst kan man välja flera små växter tillsammans, men vill man verkligen göra stor skillnad är det bra att tänka stort.
Så välj en stor grön växt som du kan se från varje hörn av rummet. Välj en vacker kruka som passar resten av inredningen och får denna växt att sticka ut.
Vilken typ av växt kan du tänka dig? Välj till exempel Fiscus, en bananplanta eller en Kencha-palm. Monstera (ihålig växt) kan också vara mycket stor med försiktighet. Och bäst av allt, du kan klippa den här växten själv. På så sätt kan du få större växter hemma.
Idag kan du enkelt hitta stora krukväxter i ditt hem. Den robusta förpackningen säkerställer att krukväxter kommer hem till dig i ett stycke. Botaniska inomhusväxter för hemmet gör ditt drömhem
Speciellt utseende
En annan trend inom krukor är att växterna sticker ut. Välj en växt med ett speciellt utseende, lämna gröna palmer och murgröna.
Du kan välja växter med speciella stjälkar, färgglada blommor eller speciella blad. Till exempel har Calatheas en speciell slående lila bladform.
Alocasia (elefant), liquara (fanpalm) eller kaladium passar också bra in i listan över speciella växter. Botaniska inomhusväxter för hemmet gör ditt drömhem
Gå till hängande växter
De senaste trenderna är de som också sågs på 1970-talet. Den hängande anläggningen återupplivades helt 2012.
Du kan hänga hängande växter i en fin korg i din garderob, framför ett fönster, eller på en kökshylla. Det finns också några stålkrukor och korgar som kan placeras i taket, vilket ger en vacker hängande grön växt.
Vill du verkligen sticka ut? Välj sedan olika typer av korgar och upphängningssystem. Förresten, Ivy har det bra här. Dessa korgar kan också hålla korallkaktusar, ärtväxter eller Aeschynanthus chinensis (läppstiftsväxter).
Med dessa trender kan du vara säker på att ditt hem kommer att vara grönt och moderikt.